3D Title Editor workspace
Vinduet 3D Titel Editor består af følgende dele:
Områder i 3D Title Editor: 1. Forhåndsindstillinger-panelet, 2. Afspiller-panelet, 3. Indstillinger-panelet, 4. Tidslinje-panelet, 5. Objektliste (Lag); 6. Tidslinjens værktøjsbar
1 Forhåndsindstillinger-panelet: Her kan du komme hurtigt i gang med præ-fremstillede tekstobjekter og -stilarter, herunder belysning, kamera og materialeindstillinger.
2 Afspiller-panelet: Her kan du se din 3D-tekst og arbejde interaktivt med det for at indstille position, retning, osv. Brug afspilningsknapperne til at se en forhåndsvisning af din 3D-titel.
3 Indstillinger-panelet: Tilpas din tekst ved at vælge indstillinger for Tekst, Farve, Tekstur, Bevel, Dækkeevne, Lys, m.m.
4 Tidslinje-panelet: Her kan du tilføje, redigere og fjerne keyframes til tekstobjektegenskaber. Du kan også tilføje og slette tekstobjektlag, få adgang til Objektliste og bruge værktøjerne og knapperne på tidslinjens værktøjsbar. Markøren i tidslinje-panelet synkroniseres med Afspiller-panelet.
5 Objektliste: Hvis du har flere tekstobjekter i dit projekt (f.eks. separate ord eller bogstaver), kan du vælge, hvilket objekt du vil have vist i tidslinjen, ved hjælp af rullemenuen til objektlisten over nøglerammetitlerne. Indstillingerne for lagene bestemmes af den tekst, som du indtaster i feltet Tekstindstillinger.
6 Tidslinjens værktøjsbar: Her kan du indtaste specifikke værdier for nøglerammer og skifte mellem Flyt, Rotér og Skalér, så du kan foretage interaktive ændringer i afspillerpanelet. Du kan også tilføje eller slette tekstobjektlag fra tidslinjen.