Sådan tilgår du panelet Titel
Der er flere måder at få adgang til panelet Titel på. Det du ser, når du åbner panelet Titel, afhænger af, hvad der er valgt (eller ikke valgt).
Bemærk: Når du dobbeltklikker på en titel i Bibliotek, åbnes forudindstillingen i korrektionstilstand. Et faneblad vises på tidslinjen for at vise titlen (det aktuelle projekt har også et faneblad). Det anbefales, at du færdiggør redigeringen af titlen, gemmer den (til et nyt navn) og lukker fanebladet Titel i tidslinjen, før du fortsætter med dit hovedprojekt.
* Sådan får du adgang til panelet Titel
Gør ét af følgende:
Klik på Titel i panelet Bibliotek.
På tidslinjen skal du trække markøren (afspilningshovedet) hen til den ønskede placering, hvor du vil tilføje en titel, og klikke på knappen Titel på tidslinjeværktøjslinjen.
Dobbeltklik på et eksisterende titelklip på tidslinjen.
Dobbeltklik på et miniaturebillede i Bibliotek for at få en forudindstillet titel.
* Sådan lukkes korrektionstilstanden for redigering af bibliotekstitel
Når du har gemt den redigerede bibliotekstitel som et nyt navn, skal du på tidslinjen klikke på ikonet Luk (X) på titlens fane.
Ved at klikke på ikonet Luk på den lysegrønne fane lukkes korrektionstilstanden for titlen.