Tilføjelse af billede-i-billede (PIP) i multikameraeditoren
Du kan tilføje en billede-i-billede-effekt (PIP) til multikameraprojektet. Med PIP kan du afspille en video i ét område af skærmen, mens hovedvideoen afspilles i baggrunden.
Billedet ovenfor viser ideen med billed-i-billede (PIP).
* Tilføjelse af en billede-i-billede-effekt (PIP) til multikameraprojektet
1 Når du har lavet din multikameraproduktion i multikamerasporet, skal du klikke på knappen Afspil eller gå til positionen i multikamerasporet, hvor du ønsker at tilføje en PIP-effekt.
2 Klik på cirklen i PIP-sporet på tidslinjen for at aktivere sporet.
Cirklen er udfyldt med rød farve, når sporet er aktivt .
3 Klik på forhåndsvisningen for det kamera, du vil bruge, i multivisningsvinduet.
Segmentet tilføjes til PIP-sporet.
4 For at angive slutpunktet for segmentet, skal du klikke på slutningen af segmentet i PIP-sporet og trække det til den ønskede position på tidslinjen.
5 For at vælge et hjørne for PIP skal du klikke på knappen Skift PIP-position i PIP-sporet og vælge den ønskede position.
PIP-positionen kan ses i hovedforhåndsvisningsvinduet.