Lyd på tidslinjen
Når du klikker på knappen Lydmixer på tidslinjens værktøjsbar, kan du få adgang til lydniveauerne og stereo- eller surroundplaceringen af individuelle klip, og justere disse på lydsporene vha. lydkeyframing. Hovedvolumen for al lyd i tidslinjen vises nederst i tidslinjeområdet.
Surroundsound
Pannerværktøjet kan lave fuld surroundsound. For at opnå maksimal fleksibilitet kan du placere lyden fra et vilkårligt klip, som du vil i et todimensionelt lytteområde – forfra til bagfra og fra venstre til højre.
Du kan åbne panoreringsbeskeden ved at klikke på værktøjsknappen Panorerer på lydsporet, når Lydmixer er aktiv.
Selvom du mixer lyden for hvert klip, som om det var til surroundafspilning, kan du stadig lave en filmfil med stereolydspor ved kun at bruge informationen om venstre-højre-balancen. Hvis du derudover beslutter at lægge dit projekt over på en DVD, vil 5,1 surroundsound-produktionen allerede være fuldført. Du finder flere oplysninger om panoreringsværktøjet under Panneren.