Baggrundsindstillinger
Baggrunden styres fra området Baggrundsindstillinger.

Standardbaggrunden for en titel er fuldstændig gennemsigtig. Hvis din titel vises på et af de øverste spor på projektets tidslinje, vil alt video- eller andet visuelt materiale på sporene under være synlige bag titlens forgrund.
For at oprette en massiv baggrund eller en baggrund med farveforløb skal du klikke på forhåndsvisningen af baggrundsområdet. Herved hentes et farvevalgsvindue, der også har en pipette, hvor du kan vælge en farve fra et vilkårligt sted i titeleditorens vindue.
Du kan vælge en baggrund med farveforløb ved at klikke på fanen Farveforløb øverst i farvepaletten. Der kan angives ekstra markører for farveforløb ved at klikke én gang under linjen for angivelse af farveforløb. Du kan fjerne markører for farveforløb ved at trække dem lodret ud af linjeområdet.
Hvis du vil bruge video eller et stillbillede som baggrund, skal du trække elementet fra afsnittene Videoer eller Billeder i biblioteket og slippe dem på forhåndsvisningen af baggrunden, der også fungerer som dropzone.
Hvis du vil gøre baggrunden gennemsigtig, skal du placere skyderen for uigennemsigtighed et vilkårligt sted mellem helt gennemsigtig (helt til venstre) og helt uigennemsigtig. Dobbeltklik på skyderen for at vende tilbage til fuld uigennemsigtighed.
Hvis du vil nulstille baggrunden til standardtilstand (uden baggrund), skal du klikke på knappen Papirkurv.