Før du begynder installationen
For at få en problemfri installation af Pinnacle Studio, anbefaler vi en række forberedende skridt.
Begynd med at bekræfte, at computeren opfylder minimumskravene til produktet. Bemærk, at nogle handlinger, som f.eks. AVCHD-kodning, har strengere krav. Se Systemkrav for at få flere oplysninger.
Derefter skal du have dit Studio-serienummer ved hånden. Har du en downloadet kopi af programmet, kan du finde disse oplysninger i din e-mail med ordrebekræftelsen, og du kan også hente det fra din kundekonto. Hvis du har fået din kopi af Pinnacle Studio på disk, kan serienummeret findes i dvd-omslaget. Vi anbefaler, at du opbevarer en kopi af dit serienummer på et sikkert sted.
På visse systemer, kan det være tilrådeligt at deaktivere antivirus-beskyttelse, før du installerer Pinnacle Studio.
Bemærk: Pinnacle Studio kan installeres ved siden af en tidligere version: Begge versioner vil virke uden problemer.