Knapper, menuer, dialogbokse og vinduer
Navnene på knapper, menuer og tilsvarende er skrevet med fed for at adskille dem fra den øvrige tekst.
Valg af menukommandoer
Højrepilssymbolet (>) angiver stien for hierarkisk ordnede menuemner. Eksempel:
Vælg Fil > Brænd diskbillede.
Genvejsmenuer
En genvejsmenu er en liste af kommandoer, der dukker op, når du klikker med højre museknap på visse områder af programmets brugerflade. Afhængig af hvor du klikker, vises en genvejsmenu, som hører til enten et redigerbart objekt (f.eks. et klip på redigeringstidslinjen), et vindue eller en zone, som f.eks. et kontrolpanel. Når en genvejsmenu først er åben, fungerer den præcis som dem i menulinjen.
Genvejsmenuer er tilgængelige i de fleste dele af brugerfladen i Pinnacle Studio. I brugervejledningen tages det for det meste for givet, at du ved, hvordan du skal åbne og anvende dem.
Museklik
Når du skal bruge museklik, er det standard at venstreklikke, medmindre andet er angivet, eller hvis du skal åbne en genvejsmenu:
Højreklik og vælg Teksteditor. (Eller man kunne sige: "Vælg Teksteditoren i genvejsmenuen").
Navne på taster
Navnene på taster skrives med stort forbogstav og er understreget. Et plustegn angiver en tastaturkombination. Eksempel:
Tryk på Ctrl+A for at vælge alle klip på tidslinjen.
Se Appendiks D: Tastaturgenveje for at få en udførlig tabel over tilgængelige genveje.