Valg af lydkilde til multikameraprojektet
Når du har importeret og synkroniseret dine klip i multikameraeditoren, kan du træffe nogle beslutninger omkring lyden til dit projekt. Hvis du f.eks. har fire videoklip, og de alle har lyd, anbefales det, at du lytter til hvert klip enkeltvist og vælge klippet med den bedste lydkvalitet. Du kan også vælge at bruge et separat lydklip.
Ved hjælp af andre indstillinger kan du bruge lyden fra alle klip, ingen af klippene eller skifte lyd (Auto), når du skifter kameraer – et valg, som du kan foretage for at udnytte lyden, der er optaget sammen med sport eller andre actionoptagelser.
Som standard vælges lyden for Kamera 1.
* Valg af lydkilde til dit multikameraprojekt
1 Når dine klip vises på tidslinjen i multikameraeditoren, skal du klikke på feltet Hovedlyd og vælge et kamera- eller lydklip. Klik på Afspil for at lytte til lydkvaliteten i hvert klip.
2 Vælg det kamera- eller lydklip, du ønsker at bruge til projektet. Lyden fra alle andre spor slås fra.
Andre indstillinger omfatter:
Auto – Skifter lyden, så den matcher det klip, du afspiller
Ingen – Der medtages ingen lyd i multikameraprojektet. Du kan tilføje din lyd i Pinnacle Studio, når du har afsluttet multikameraeditoren.
Alle kameraer – Afspiller lyden fra alle klip samtidigt

Tip: Hvis du planlægger at redigere lyden i Pinnacle Studio, efter du har afsluttet multikameraeditoren, skal du bemærke, at den indstilling, du vælger i Hovedlyd, bestemmer, hvilke spor der er tilgængelige som lydspor i Pinnacle Studio.