Farvehjul
Funktionen Farvehjul gør det muligt at justere billedets tone ved at justere skyderen ved siden af hjulet for farveskift (gælder for alle områder på billedet), fremhævede områder, mellemtoner eller skygger. Hjulene giver mulighed for at justere farverne for specifikke eksponeringsområder på billedet. For eksempel kan du anvende en blå farvetone på skyggeområderne i videoklippet.
* Justering af tonen eller farven i et klip med Farvehjul
1 Vælg et klip på tidslinjen.
2 Åbn panelet Editor, og klik på Farve > Farvehjul.
3 Hvis du vil justere klippets lysstyrke, skal du trække skyderen mod venstre med hjulet Farveskift (hele billedet), Fremhævede områder, Mellemtoner eller Skygger. Hvis skyderen trækkes opad, øges lysstyrken for de dertilhørende områder i den valgte videoframe. Hvis skyderen trækkes nedad, reduceres lysstyrken.
4 Hvis du vil justere farven, skal du trække i farveindikatorcirklen (midt i farvehjulene) for at indstille en farve til de dertil hørende områder. Hvis du for eksempel vil fjerne en blå farvetone fra mørke områder i et videoklip, skal du trække farveindikatoren til hjulet Skygger hen imod den gule side af cirklen.