Almindelige knapper
Nogle knapper er tilgængelige under hver installationsmetode:
Med knappen Skift installationsdestination kan du angive den mappe, der indeholder installationsfilerne, du ønsker, installationsmanageren skal håndtere. Du skal kun bruge den, hvis du har flyttet installationsfilerne efter første brug. Knappen åbner en mappebrowser, hvor du kan angive den nye placering for installationsmanageren.
De links, der findes under Lær, mens du installerer, giver adgang til oplysninger om næsten alle Studio-relaterede emner.