Komprimeringsindstillinger for Optag video
Indstillingerne for både DV-/HDV- og analog import omfatter foretrukne indstillinger for komprimering. Hvis du vælger forudindstillingerne DV eller MPEG, kan du gennemse de faktisk benyttede indstillinger. Ved ændring af indstillingerne i dette vindue vælges forudindstillingen "Brugerdefineret" automatisk.
Da nogle indstillinger er afhængige af andre, er de ikke alle synlige på samme tid.
* Sådan vælger du komprimeringsindstillinger til Optag video
1 Klik på Optag video i fanen Import.
2 Vælg en indstilling under Forhåndsindstillinger i området Indstillinger.
3 Klik på pilen til venstre for Forhåndsindstillinger for at udvide indstillingsområdet.
4 Vælg en hvilken som helst af følgende Videoindstillinger:
Komprimeringscodec: Brug denne rulleliste til at vælge det codec, du vil benytte.
Framestørrelse: Denne linje viser størrelsen af den optagede video.
Kvalitet, datahastighed: Nogle codecs viser kvalitetsindstillinger ud fra en komprimeringsprocent (Kvalitet) og andre ud fra den påkrævede datahastighed i KB/sek.
5 Vælg en hvilken som helst af følgende Lydindstillinger:
Optag lyd: Ryd dette afkrydsningsfelt, hvis du ikke vil benytte den optagede lyd i din produktion.
Komprimering: Denne rulleliste viser det codec, der skal bruges for at komprimere de indgående lyddata.