Correcting Library media
Du kan anvende korrektionerne på medierne i biblioteket. Originalfilen til den korrigerede mediefil ændres ikke. I stedet gemmes korrektionsparametrene i bibliotekets database og anvendes igen, hver gang elementet vises eller bruges. Du kan foretage yderligere korrektioner på tidslinjen, hvis du vil, men de berører ikke mediefilen i biblioteket.
* Korrektion af medier i biblioteket
1 Gør ét af følgende i panelet Bibliotek:
Højreklik på en medieminivisning (video-, foto- eller lydfil), og vælg Åbn i redigeringsprogrammet.
Dobbeltklik på en medieminivisning
2 I vinduet Korrektioner kan du anvende de ændringer du ønsker, og klikke på OK for at vende tilbage til Bibliotek.
Den redigerede mediefil kan nu tilføjes projekterne. Alle fremtidige projekter får fordelen af korrektionen.
* Fjernelse af korrektion af medier i biblioteket
1 I Bibliotek-panelet skal du højreklikke på en medieminivisning, hvor der er anvendt korrektioner, og vælge Vend tilbage til originalen.