Korrektion af medier på tidslinjen
Korrektioner af indhold på tidslinjen gemmes med projektet (og gælder derfor kun i projektet).
Du kan fjerne korrektioner fra medier ved at vælge klippet på tidslinjen, gå ind i panelet Editor , åbne dine anvendte korrektioner, og derefter gå ind i rullemenuen Vælg forudindstilling og vælge Standard.
Se Korrektion af billeder, Korrektion af video eller Korrektion af lyd for at få oplysninger om korrektion af bestemte medietyper.
* Visningsindstillinger
Solo: Denne knap vises over sporhovederne i tidslinjen. Når det er aktivt (orange), kan du se det valgte spor for sig selv, uden at tage hensyn til effekten af klip i sporet over eller under det valgte spor på tidslinjen. Ved at klikke på menupilen ved siden af knappen kan du også vælge at se det valgte spor og kun det spor, der vises under det valgte spor.
Fuld skærm: Denne knap vises i øverste højre hjørne af panelet Forhåndsvisning. Når denne knap er aktiv, forstørres forhåndsvisningen, så den fylder hele skærmen, og alle andre værktøjer fjernes fra visningen. For at afslutte fuldskærmstilstanden skal du trykke på Esc eller klikke på knappen Luk (X) øverst til højre i vinduet. Fuldskærmsvisningen indeholder sit eget lille overlægningspanel med transportknapper.