Sletning af klip
Når du vil slette ét eller flere klip, skal du først vælge dem og derefter trykke på Delete. En anden mulighed er at klikke på papirkurvikonet på tidslinjens værktøjslinje eller vælge Slet i markeringens genvejsmenu.
Hvis der ved sletningen fremkommer et mellemrum på alle sporene, lukkes det i tilstanden Smart ved at flytte materialet til højre for mellemrummet mod venstre. På denne måde undgår du utilsigtet at komme til at lave tomme afsnit i din film, mens du stadig sikrer, at synkroniseringen af sporene bibeholdes.
Hvis du holder Alt-tasten nede, mens du sletter, vil eventuelle mellemrum ikke blive fjernet.
I indsættelsestilstand lukkes kun de mellemrum, der opstår på det spor, hvor klippene blev slettet. Andre spor påvirkes ikke. Der bliver ikke gjort noget for at bevare synkroniseringen til højre for sletningen.
Den sikreste redigeringstilstand for bevaring af synkroniseringen er Overskriv, hvor klippene bare fjernes uden at andet påvirkes.