Eksportfunktioner og -indstillinger
* Klargøring af din film til udkørsel
Før din film er helt klar til at blive udkørt, er det tit nødvendigt med noget forbehandling. Generelt må Pinnacle Studio "beregne" (generere videoframes i udkørselsformatet til) alle overgange, tekster, disk- menuer og videoeffekter, som du har lagt ind på din film. Alle filer, der genereres under beregningsprocessen, gemmes i hjælpefilmapper, som du kan indstille placeringen af i vinduet for indstillinger af applikationer.
* Oprettelse mellem markører
Når du vil lave udkørsel til fil eller til Cloud, kan du vælge kun at eksportere en udvalgt del af din film. I området med eksportørindstillinger skal du justere trimningsmarkørerne for at vælge den del af filmen, som du vil eksportere.
Angiv markér ind- og markér ud-skydere for at eksportere et segment af tidslinjen.