Favoritter
Med Favoritter kan du hurtigt markere og finde foretrukket indhold, som f.eks. dine foretrukne effekter, overgange og titler.
* Sådan markeres indhold som foretrukket
1 Gå ind på navigationslinjen i biblioteket, og klik på en kategori.
2 Højreklik på en minivisning i bibliotekets browserområde, og vælg Føj til favoritter.
Kommandoen vises kun, hvis kategorien understøtter favoritter.
Indhold, der er markeret som Favoritter, vises øverst i biblioteket i mappen Favoritter (når indholdet er arrangeret efter mappe). Hver indholdstype har sin egen Favoritter-mappe, som kan åbnes fra den tilsvarende kategori i panelet Navigator.

Favoritter i biblioteket