Hjælp og værktøjstip
Du kan få øjeblikkelig hjælp via menuen Hjælp, mens du arbejder i Pinnacle Studio.
* Hjælp
Klik på knappen Hjælp > Søg i hjælp for at få adgang til den webbaserede hjælp (internetforbindelse er påkrævet). Startsiden i Hjælp giver dig mulighed for at søge, få adgang til en indholdsfortegnelse og udforske links til populære emner og andre ressourcer, herunder brugervejledningen i PDF-format.
Brugervejledningen til Pinnacle Studio 24 giver dig de samme oplysninger som Hjælp, men i et PDF-dokument, som du kan downloade og gemme lokalt. Dette format gør det nemt at udskrive et eller flere afsnit.
Knappen Hjælp findes på menulinjen.
* Videovejledninger
Du kan få adgang til videovejledninger fra fanen Velkomst eller ved at besøge webstederne nedenfor. Du finder flere oplysninger om fanen Velkomst under Velkomstfanen.
StudioBacklot.tvhttp://www.studiobacklot.tv/studio24
Førstegangsbrugere af StudioBacklot.tv får i en begrænset periode fuld adgang til StudioBacklot.tv med helt nyt Pinnacle Studio 24-indhold, masser af oplæring og et afgiftsfrit bibliotek. (Oplæring er tilgængeligt på engelsk og fransk.)
* Værktøjstip
Mange brugergrænsefladeelementer har værktøjstips – en pop-up, der giver et navn og/eller en beskrivelse. For at finde ud af, hvad en knap eller et andet Pinnacle Studio-kontrolelement gør, kan du anbringe musemarkøren over den.