Eksportér film med gennemsigtighed til alfa-kanal-video
Alfakanal-video understøtter gennemsigtighed, så du kan gemme animerede logoer, nedre tredjedels grafik og andre objekter og animationer i videoformat, som du kan dele og genbruge til overlægninger i andre videoprojekter. For eksempel kan du oprette en række videoer, hvor starten overlægges med en animeret titel, der identificerer dig eller dit firma som skaberen af serien. Pinnacle Studio anvender formatet CineForm MOV til understøttelse af alfakanaler.
Sort repræsenterer det gennemsigtige område i denne alfakanal-video.
* Sådan eksporterer du til en alfakanal-video
1 Når du har oprettet og redigeret dit projekt med gennemsigtige område i tidslinjen fra fanen Redigér, skal du klikke på Eksportér.
2 Vælg en Destination til de filer, du vil eksportere, efter et klik på filviseren.
3 I feltet Filnavn skal du angive et filnavn.
4 Sørg for, at Samme som tidslinje afkrydsningsfeltet ikke er markeret.
5 Fra rullemenuerne vælg fra venstre til højre først Format og derefter CineForm.
6 Fra rullemenuen Forhåndsindstilling vælg en MOV-option. Du kan tilpasse indstillingerne (inklusive Størrelse, Rammer/sekund, og Kvalitét) ved at klikke på Redigér forudindstilling. Du kan klikke på knappen Gem forhåndsindstilling for at gemme dine tilpassede indstillinger som en ny forhåndsindstilling.
7 Hvis du kun vil eksportere et udsnit af dit projekt, skal du trimme afspilningsafsnittet i afspillervinduet ved hjælp af (Markér ind og Markér ud).

8 Klik på Start eksportering for at eksportere dit projekt.