Import af video- og lydklip i multikameraeditoren
Det første trin i oprettelsen af et multikameraprojekt er at importere dine klip i multikameraeditoren. I de fleste tilfælde vil dette være et udvalg af klip fra samme begivenhed, der er importeret til biblioteket i Pinnacle Studio.
Du kan arbejde med op til seks videoklip ad gangen og medtage op til to uafhængige lydklip.
* Import af videoklip i multikameraeditoren
1 Marker alle de klip i biblioteket i Pinnacle Studio, som du ønsker at bruge.
2 Klik på knappen Multikameraeditor på tidslinjeværktøjslinjen.
3 Skriv et navn i feltet Projektnavn i vinduet Multikameraimport.
4 Kontrollér, at klippene på projektkliplisten er i det rigtige vindue.
Hvis du vil omarrangere klippene, kan du trække et klip til en ny position på listen.
Hvis du vil tilføje flere video- eller lydklip, skal du vælge det ønskede spor i biblioteksruden og trække det til projektkliplisten.
Hvis du vil fjerne et klip, skal du højreklikke på klippet og vælge Fjern.
5 Klik på OK.