Installation af plug-ins og bonusindhold
Som beskrevet ovenfor, kan installationsmanageren eventuelt installere en rig variation af indhold, i tillæg til selve Pinnacle Studio-programmet. I en standardinstallation er alle tilgængelige add-ons og plug-ins installeret. I en brugerdefineret installation kan du vælge præcis, hvilke komponenter der skal installeres.
Selv hvis du vælger ikke at installere bestemte indholdselementer under den første installation af programmet, kan du vende tilbage til installationsmanageren på et vilkårligt tidspunkt for at opdatere installationen.