Øjeblikkelig tilfredsstillelse: SmartMovie
Udover de nævnte kernefunktioner indeholder biblioteket et par tilpasningsværktøjer til automatisk oprettelse af et fuldstændigt projekt ud fra medieressourcer, som du vælger. Vælg blot nogle billeder eller videosekvenser, foretag et par indstillinger, og start. Du kan udkøre det projekt, som genereres i Studio, uden yderligere ændringer eller forbedre det med manuel redigering efter behag. Se SmartMovie for at få flere oplysninger.