Start af installationsmanager
Hvis du har købt Studio i en butik på internettet som en downloadet fil, starter installationsmanageren, når du kører det eksekverbare program du har downloadet. (Selv før du gør det, bør du overveje at lave en kopi af de downloadede filer til en backup-enhed, som f.eks. en dvd eller en ekstern harddisk).
Hvis du har købt Studio på en dvd-disk, starter installationsmanageren automatisk på de fleste systemer, når disken indsættes. Hvis den ikke starter automatisk på din computer, skal du finde og køre filen "Welcome.exe" i rodbiblioteket på dvd'en.