Kendte valgmuligheder
Siden med kendte valgmuligheder omfatter indstillinger for Overvågningsmapper og Kendt Authoring-tilstand.
* Overvågningsmapper
Overvågningsmapper er mapper på en harddisk eller et andet opbevaringsmedie, som overvåges af Pinnacle Studio. Når indholdet i en overvågningsmappe ændres, opdateres biblioteket automatisk.
Når du bruger overvågningsmapper, tilføjes et niveau for biblioteksmedier til mappetræet i biblioteket. Du finder også et niveau for biblioteksmedier, hvis Pinnacle Studio registrerer et bibliotek fra en tidligere version af Pinnacle Studio (du skal aktivere overvågningsmapper, hvis du fortsat ønsker at udfylde dette niveau).
Du kan oprette så mange overvågningsmapper, som du vil, og vælge at indstille dem til kun at overvåge én type medier (video, billede eller lyd) i stedet for standardindstillingen, hvor alle tre typer overvåges.
For at angive en mappe på din computer som overvågningsmappe skal du klikke på knappen Aktiver og derefter knappen Tilføj mappe under listen over overvågningsmapper og navigere til den mappe, du ønsker at tilføje. For at annullere overvågningen af en mappe skal du vælge mappen på listen og klikke på knappen Fjern mappe.
Klik på knappen Anvend for at få biblioteket til at opdatere kataloget i forhold til ændringerne i overvågningsmapperne.
* Kendt Authoring-tilstand
Du kan aktivere eller deaktivere fanen for kendt Author for Pinnacle Studio. Fanen Author giver disk-authoring-funktioner og giver adgang til bibliotekets indhold i Diskmenuer. Klik på knappen Aktivér for at gendanne fanen Author.