Håndtering af multikamerakildefiler
Du kan bruge Source Manager til at tilføje video- og lydklip fra spor i multikameraprojektet. Du kan også få vist oplysninger om klippene, som f.eks. klippets varighed, klippets placering, og du kan låse eller låse op for spor.
* Tilføjelse, fjernelse eller håndtering af klip ved hjælp af Source Manager
1 Klik på knappen Source Manager øverst til venstre på tidslinjen.
2 Gør ét af følgende i dialogboksen Source Manager:
Klik på knappen Lås/Oplås for et spor for at låse et spor op for redigering eller for at låse et spor for at forhindre redigering.
Hvis du vil tilføje et klip til et spor, skal du markere et spor og klikke på knappen Tilføj klip , navigere til det klip, der skal tilføjes, og klikke på Åbn. Klippet vises på den nummererede liste for sporet.
For at slette klip fra et spor skal du markere et spor på listen over klip for det pågældende spor, markere feltet ved siden af de klip, du vil slette, og klikke på knappen Slet .