Redigering af Menuer på tidslinjen
Når du udvikler til et projekt til en optisk disk, som f.eks. en dvd, giver diskeditoren i Pinnacle Studio dig en mængde muligheder for at sætte et kreativt præg på din produktion.
Alle aspekter af en diskmenu – detaljerne i den visuelle fremstilling, links til skærmknapperne, den præcise timing af kapitlerne – kan redigeres i Pinnacle Studio. De visuelle aspekter skal redigeres i menueditoren, mens links til knapper og timingen af kapitler styres i selve diskeditoren.
Se Diskprojekter for at få et overblik over diskeditorens brugerflade.