Menuskabeloner (kendt Author-fane)
Du kan vælge menuskabeloner fra panelet Bibliotek (kun under fanen Lav en DVD) ved at vælge kategorien Diskmenuer fra navigationslinjen Bibliotek. Du kan se forhåndsvisninger af menuer og andre medier i panelet Afspiller, og du kan redigere menuinteraktioner.
Under disse finder du tidslinjeværktøjslinjen med alle knapperne fra fanen Rediger og de øvrige knapper til oprettelse af diskmenuer. Området under tidslinjens værktøjslinje deles af tre separate navigationsværktøjer: Menulisten, hvor dit projekts menuer gemmes, mappetræet og storyboardet.
Kun ét af disse tre værktøjer kan være synligt. Alternativt kan området skjules fuldstændigt. Navigationsvælgerværktøjet, som findes næsten til venstre på tidslinjens værktøjslinje, styrer dette område. Under navigationsområdet ses tidslinjen for mediet, som bliver diskens primære indhold. Alle disse udnytter vinduets fulde bredde.