Montageredigering
Montageeditoren er Studios primære værktøj til at tilpasse et montageklip, så du kan interagere med alle montagens indstillinger. Med editoren kan du tilføje indhold til biblioteket, ændre baggrunden og redigere tekst i montagen. Editoren kan åbnes fra et montageklip, når det er placeret på projektets tidslinje, ved at dobbeltklikke på klippet eller vælge Rediger montage i klippets genvejsmenu.
Et nyttigt trick er at tilføje tidslinjeklip direkte til et montageklip via Udklipsholder. Kopier det valgte klip med kommandoen Kopiér i genvejsmenuen eller Ctrl+C. Højreklik derefter på montageklippet for at åbne genvejsmenuen. Vælg Indsæt i dropzone, og vælg et af de tilgængelige slots i den grafiske undermenu i montagen, for at vælge et som destinationen.