MultiCam Capture
MultiCam Capture™ er videooptagelsessoftware, som gør det nemt at optage dig selv, optage fra skærmen og præsentere demonstrationer eller produkter – alt sammen på samme tid. Tilslut dine kameraer, tryk på optag, og lad MultiCam Capture forvandle din computer til en optagelsesstation, som synkroniserer alle kilder automatisk og giver professionelle resultater.
* Sådan bruger du MultiCam Capture i Pinnacle Studio
1 Klik på fanen Import i Pinnacle Studio.
2 Klik på MultiCam Capture.
Bemærk: Du skal måske rulle ned for at finde valgmuligheden MultiCam Capture, hvis programmets vindue ikke er indstillet bredt nok til at vise alle valgmuligheder.
MultiCam Capture starter.
3 Følg instruktionerne til MultiCam Capture-programmet for at klargøre dit projekt (klik på the spørgsmålstegnikonet og derefter fanen Hjælp for at se brugervejledningen).
4 I området Gem som skal du sikre dig, at du markerer afkrydsningsfeltet Pinnacle Studio-projekt, og optager dit projekt.
5 Gå til bibliotekskategorien Projektbakker i Pinnacle Studio for at finde dit projekt.
6 Højreklik på projektet, og vælg Åbn i Multi-Camera Editor. Få mere at vide om Multikameraeditor i Multikameraredigering.