Valgfri indikatorer og funktioner
De valgfri indikatorer og knapper på mediefilikonet i biblioteksbrowseren giver dig adgang til og i visse tilfælde tilladelse til at redigere oplysninger om mediefilen, uden at du behøver at gå dybere. Brug pop up-tjeklisten på knappen Minivisning for at vælge, hvilke indikatorer og knapper der vises.
Billedtekst: Billedtekster under ikonet er bibliotekets navn til mediefilen, som du kan indstille ved at gå ind i Redigér billedtekst i mediefilens genvejsmenu. Det er ikke nødvendigvis mediefilens rigtige navn (dette vises i værktøjstippet).
Genvej: Tilstedeværelsen af denne indikator i øverste venstre hjørne af miniaturen viser, at denne mediefil er en genvej, og ikke en uafhængig mediefil. Genveje, der består af en henvisning til et eksisterende medieelement og en pakke med korrektionsindstillinger, kan oprettes i menuen Fil i medieeditoren i enhver biblioteksmediefil. Bagefter opfører de sig som almindelige mediefiler og kan bruges til dine produktioner.
Tag-indikator: Det nederste af de tre symboler til højre for minivisningen vises, hvis mediefilen har tilknyttet tags. Hold musen stille over indikatoren for at åbne en, som viser mediefilens tags. Når du bevæger musemarkøren hen over navnet på et tag, vises en Fjern-knap. Klik på den for at fjerne dette tag. Klik på Fjern alle nederst i menuen for at fjerne alle tags fra mediefilen. Oprettelse og anvendelse af tags gennemgås i Tags.
Samlingsindikator: Lige oven over Tag-indikatoren er der endnu et ikon, hvis denne mediefil indgår i en eller flere samlinger. Hold musen stille over ikonet for at se hvilke. Ligesom i Tag-indikatormenuen vises en Fjern-knap, hvis du holder musen hen over navnet på en samling. Klik på den for at fjerne mediefilen fra samlingen. Kommandoen Fjern alle fjerner mediefilen fra alle de samlinger, den indgår i.
Bedømmelser: Rækken af stjerner øverst til venstre i ikonet giver dig mulighed for at bedømme mediefilen. Hvis der ikke er nogen stjerne med lys i, betyder det, at mediefilen ikke er bedømt. For at bedømme en eller flere mediefiler skal du enten klikke på den relevante stjerne på indikatoren (klik to gange på den første stjerne for at markere mediefilen som ikke-bedømt igen) eller vælge antallet af stjerner i genvejsmenuen Giv bedømmelse.
Bedømmelsesfunktionen vises øverst i venstre side af mediefilens minivisning. Knappen Info vises øverst til højre. Korrektionsindikatoren findes også øverst til højre, lige over samlingsindikatoren.
3D-indikator: Mediefiler, hvor indholdet er beregnet til stereoskopisk 3D-visning, har en 3D-indikator. Indikatoren vises, når video- og billedmediefilen automatisk registreres som stereoskopisk, når den importeres fra biblioteket, og når en mediefil manuelt er konfigureret som stereoskopisk i korrektioner.

Indikator for anvendte medier: Der vises et afkrydsningsmærke til højre for bedømmelsesindikatoren, hvis den pågældende mediefil, som repræsenteres af minivisningen, på nuværende tidspunkt findes på en åben tidslinje i projektet. Afkrydsningsmærket er grønt, hvis den pågældende mediefil bruges i det aktuelt viste projekt. Ellers er det gråt. Den anvendte medieeditor fungerer kun til billed-, video- og lydmateriale.

Informationsindikator: Hvis du klikker på informationsindikatoren, åbnes informationsvinduet, hvor du kan ændre vurdering, titel og tags samt en del andre egenskaber for en mediefil. Informationsindikatoren kan slås til og fra ligesom de fleste andre indikatorer ved hjælp af genvejsfunktionen Minivisning.
Multikameraindikator: Projekter, der er oprettet i multikameraeditoren, har et ikon med fire ruder øverst til højre i minivisningen.