Udkørsel til en enhed
Studio kan oprette filmfiler, som er kompatible med en række enheder, herunder dem, som er vist herunder.
Apple
Microsoft Xbox og Xbox One
Nintendo Wii
Sony PS3 og PS4
Sony PSP
Hvis du eksporterer et stereoskopisk 3D-projekt, får du vist de 3D-formater, der er kompatible med den valgte enhed.
* Apple
Studio understøtter eksport af filer, der er kompatible med populære Apple-enheder, som f.eks. iPod, iPhone og iPad samt Apple TV.
Filformatet, der anvendes til iPod- og iPhone-kompatible enheder, er baseret på MPEG-4-videokomprimeringsteknologi. Kombinationen af avanceret komprimering og en lille billedstørrelse på 320 x 240 giver meget små udkørselsfiler i forhold til andre formater. De tre forudindstillinger for kvaliteten har forskellige datarater, der hver balancerer kvalitet med filstørrelse forskelligt.
Apple TV- og iPad-kompatible filer er baserede på videokomprimeringsstandarden H.264. Udkørslens billedstørrelse er enten 960 x 540 til Apple TV (første generation) eller 720p (nyere generationer).
* Microsoft Xbox og Xbox One
Med forudindstillinger til Microsoft Xbox kan du oprette filer til afspilning i fuld skærm på din Xbox. Du kan vælge to formater: DivX SD, som er baseret på videokomprimeringsteknologien MPEG-4, og WMV HD.
* Nintendo Wii
Pinnacle Studio kan oprette filer, der kan afspilles på din Nintendo Wii med understøttelse af filformaterne AVI og FLV.
* Sony PS3 og PS4
Du kan eksportere filerne til din PlayStation ved at vælge eksportformatet Sony PS3 eller Sony PS4. Studio understøtter følgende filformater: Fuld størrelse, som er i DivX-filformatet (720 x 400), og HD (1080/60i).
* Sony PSP
Studio gør det muligt at eksportere filer, som er kompatible med Sony PlayStation Portable-enheder. Udkørselsfiler er baseret på videokomprimeringsteknologien MPEG-4.
Ligesom med den iPod-kompatible type giver kombinationen af avanceret komprimering og en lille billedstørrelse på 320 x 240 meget små udkørselsfiler i forhold til andre formater.