Forudindstillinger for udseende
Forudindstillinger for udseende er visuelle stilarter, der kan anvendes på lag med tekst eller vektorformer. De er en god måde til hurtigt at skabe en attraktiv titel, når du leder efter mere end simpel formatering.
Når du holder markøren over miniaturebilledet for et forudindstillet Udseende, vises en forhåndsvisning af udseendet på det valgte lag i området for afspillerpanelets forhåndsvisning.
Selvom du ikke kan finde præcis det udseende, du leder efter, blandt forudindstillingerne, kan du ofte spare tid ved at begynde med et, der næsten er, som du vil have det, og derefter justere det i undermenuen Indstillinger for udseende. Du kan derefter gemme dine egne forudindstillinger for Udseende i kategorien Mine udseender.
* Sådan anvendes et forudindstillet Udseende
1 Klik på fanen Tekst i panelet Titel for at sikre, at siden Tekst vises.
2 Vælg et tekstlag eller formlag, der har en vektorform, fra listen Lag.
3 Øverst på panelet klikker du på en af følgende kategorier for Udseende:
Standard: Inkluderer forudindstillinger for nogle populære stilarter
Skygge: Inkluderer skyggestile
Bevel: Inkluderer stilarter med beveled kanter
Omrids: Inkluderer en bred vifte af stilarter for kant og glød
Mine udseender: Når du gemmer et brugerdefineret Udseende, kan du finde det her.
4 Placer markøren over et af miniaturebillederne i den valgte kategori for at forhåndsvise Udseendet i afspillerpanelet.
5 Klik på et miniaturebillede for at anvende det tilsvarende Udseende.
6 Hvis du vil justere forudindstillingen, skal du ændre de indstillinger, du ønsker, i området Indstillinger for udseende.
Bemærk: Du kan gemme dit brugerdefinerede Udseende ved at indtaste et navn til Udseende i tekstfeltet under Indstillinger for udseende og klikke på knappen Gem udseende til højre for tekstfeltet.