Indstillinger for Nulstil og sikkerhedskopiér
Du kan bruge Nulstil til at gendanne din version af Pinnacle Studio til sin standardtilstand (nogle gange kaldet "fabriksstandard").
Du kan til enhver tid bruge Sikkerhedskopiér og gendan til at lave en backup af dine kontrolpanelindstillinger og dit biblioteksindeks – før du laver en nulstilling, når du ændrer systemer eller versioner af programmet, eller blot for at beskytte dine indstillinger og dit biblioteksindeks med jævne mellemrum. Når du har lavet en backup af dit biblioteksindeks eller indstillingerne for Kontrolpanel, kan du til enhver tid gendanne dem.
* Nulstilling af Pinnacle Studio til standardtilstand
1 Gem eventuelle åbne projekter, som du ønsker at beholde, og lav en backup af de indstillinger, du ønsker at bevare.
2 Vælg Kontrolpanel i Pinnacle Studios hovedmenu.
3 Vælg Nulstil og sikkerhedskopiér i vinduet Kontrolpanel.
4 I området Nulstil til standardindstillinger skal du klikke på knappen Nulstil og derefter klikke på OK. Genstart derefter programmet.
* Sådan sikkerhedskopieres biblioteksindekset eller kontrolpanelets indstillinger
1 Vælg Kontrolpanel i Pinnacle Studios hovedmenu.
2 Klik på Nulstil og sikkerhedskopier i mappen for at vise den tilsvarende side.
3 Gør ét af følgende:
Klik på Sikkerhedskopiér bibliotek.
Klik på Sikkerhedskopiér kontrolpanelets indstillinger.
4 Indtast et filnavn i vinduet Backup, og klik derefter på Gem.
* Sådan gendannes biblioteksindekset eller kontrolpanelets indstillinger
1 Vælg Kontrolpanel i Pinnacle Studios hovedmenu.
2 Klik på Nulstil og sikkerhedskopier i mappen for at vise den tilsvarende side.
3 Gør ét af følgende:
Klik på Gendan bibliotek.
Klik på Gendan kontrolpanelets indstillinger.
4 Vælg den sikkerhedskopifil, du vil anvende, i vinduet Gendan, og klik dernæst på Åbn.