Lagring og eksport af multikameraprojektet
Når du er færdig med at opbygge dit multikameraprojekt, kan du gemme det, så det kan redigeres, eksporteres og deles fra Pinnacle Studio.
Vigtigt! Det anbefales, at du afslutter multikameraredigeringen, før du afslutter multikameraeditoren. Ændringer, som du foretager i projektet ved hjælp af en anden editor, understøttes muligvis ikke, hvis du genåbner projektet i multikameraeditoren. Dette betyder, at nogle af ændringerne annulleres.
* Lagring af multikameraprojektet
Klik på knappen OK nederst i vinduet for at gemme projektet med det nuværende navn (som angivet øverst til højre i vinduet). Dette lukker også multikameraeditoren.
Hvis du vil omdøbe dit projekt, før du afslutter, skal du klikke på knappen Indstillinger , vælge Gem som og indtaste et navn i feltet Projektnavn.
Dit multikameraprojekt vises i biblioteket i Pinnacle Studio.
For at åbne dit multikameraprojekt (.mcam) i Pinnacle Studio skal du trække multikameraprojektet fra biblioteket til tidslinjen i arbejdsområdet Rediger. Som standard vises projektet som et samlet projekt. For at udvide klippet for at arbejde med individuelle spor skal du højreklikke på klippet på tidslinjen og vælge Rediger film.