Sådan gemmes og indlæses titler
Du kan gemme titler, som du opretter og redigerer, på din computer. Herfra kan titlerne eksporteres og deles med andre brugere af Pinnacle Studio.
* Sådan gemmes en titel som en forudindstilling
1 På tidslinjen skal du vælge den titel, du ønsker at gemme.
2 Klik på Titel i panelet Bibliotek.
3 Klik på fanen Titel i øverste venstre hjørne af panelet Titel.
4 Klik på Gem titel, og indtast et navn til din titel.
5 Klik på Gem.
Titlen gemmes som standard som en forudindstillet titel i afsnittet Mine titler under Bibliotek.
* Sådan indlæses en gemt titel
1 Klik på fanen Titel i øverste venstre hjørne af panelet Titel.
2 Klik på Indlæs titel, og navigér til den ønskede titel (.axp-fil).
3 Klik på Åbn.