Valg af mediefiler til import
Hver kilde, der understøttes af importøren, har sit eget passende sæt af funktioner til at vælge importmaterialet med. Når du klikker på kildetypen, konfigurerer det centrale område af Importør sig selv hensigtsmæssigt med de funktioner, du har brug for.
* Import fra fil
Der er to metoder til import af mediefiler fra filbaserede lagringsmedier, herunder lokale harddiske, optiske drev, hukommelseskort og USB-nøgler.
Vælg fanen Computer for at vælge bestemte mediefiler eller grupper af filer til import.
Vælg fanen Scan efter Aktiver for at vælge en eller flere mapper og importere alle medier af en valgt type fra disse mapper.