Oplysninger om serienumre
Når du har downloadet et produkt fra nettet, findes serienummeret på bekræftelsessiden i slutningen af købsprocessen og i den e-mail, der samtidig sendes til dig som bekræftelse.
Hvis du ejer en fysisk udgave af produktet, findes serienummeret enten på indersiden eller ydersiden af dvd-etuiet, hvis et sådant medfølger.
Hvis du har mistet dit serienummer, og har registreret din software, skal du besøge http://apps.pinnaclesys.com/cdb/register/getserialnumbers.aspx.
* Almindelig problemløsning
Her er yderligere nogle metoder, der kan afprøves, hvis du har problemer med at køre programmet.
1 Genstart computeren: Ustabil softwareopførsel af ukendte årsager kan ofte ordnes ved genstart af computeren. Det er næsten altid en god idé at begynde med dette, når du forsøger at løse et problem.
2 Vent et par minutter: Hvis Pinnacle Studio stadig ikke starter, skal du vente et par minutter, indtil opstarten er afsluttet. På nogle computere kan det tage et stykke tid at afslutte opstarten.
3 Opdater Studio: Når du forsøger at løse et problem, er det altid bedst at bruge den seneste udgave af softwaren, hvis det kan lade sig gøre.
4 Afbryd optagelseshardware: Afbryd al optagelseshardware, hvis det er muligt, og forsøg igen at åbne Pinnacle Studio. Hvis du ikke kan åbne programmet, når dit webkamera er tilsluttet, kan du prøve, når det er afbrudt, og omvendt. Det kan være nødvendigt at konfigurere webkameraet på samme måde, hver gang du åbner Studio.
5 Download og geninstaller hardwaredrivere: Under opstartsprocessen af Studio-software kontrolleres det, om du har grafik-og lydkort, der er kompatible med DirectX. Download og geninstaller den seneste udgave af driveren til grafikkortet i computeren. Hvis du skal bruge hjælp til dette trin, kan du kontakte producenten af grafikkortet.
6 Afslut opgaver i baggrunden: Der er forskellige måder at gøre dette på. Den ene er at bruge opstartshåndteringssoftware til at hjælpe med at lukke unødvendige programmer, der åbnes, når Windows starter. Der findes mange shareware- og freewareprogrammer af denne type. Brug en søgemaskine på nettet, som f.eks. Google eller Yahoo, til at søge efter "startup managers". Vi anbefaler ikke noget bestemt program, men anbefaler, at du afprøver et par stykker for at finde ud af, hvilket der passer bedst til dig.
Alternativt kan du bruge Microsoft System Configuration Utility (msconfig), som er en del af Windows, til at deaktivere opstartsprogrammerne.
Uanset hvad du vælger, anbefaler vi, at du deaktiverer alle programmer og derefter aktiverer dem ét ad gangen, indtil du har fundet ud af, hvilket program, der skaber problemerne.
7 Geninstallation: Hvis intet af ovenstående hjælper, kan du forsøge at afinstallere Pinnacle Studio i Kontrolpanel under "Programmer og funktioner". Når afinstallationen er færdig, skal du geninstallere Pinnacle Studio og forsøge at åbne programmet igen.