Stabiliser
Ligesom med den elektroniske stabilisering i digitale videokameraer minimerer dette værktøj rystelser og vibrationer forårsaget af utilsigtede kamerabevægelser. Hvis du bruger denne effekt, vil de yderste områder af billedet blive fjernet, mens en del af billedet forstørres op til 20 %, så det fylder rammen.
* Sådan stabiliserer du bevægelser i et videoklip
1 Dobbeltklik på videoklippet på tidslinjen, og vælg Korrektioner i panelet Editor, og dernæst Stabiliser.
2 I menuen Vælg forudindstilling skal du vælge en forudindstilling.
3 Justér et hvilket som helst af følgende under Indstillinger:
Rammer
Zoom automatisk til frames
Maks. automatisk zoom
4 Klik på Render og afspil for at forhåndsvise dine indstillinger.