Indstillinger for opbevaring
Denne side giver dig mulighed for at angive, hvor du vil gemme de medier og projekter, som du laver i Pinnacle Studio. Du kan angive placeringerne enkeltvis for følgende filtyper:
Studio-filmprojekter
Studio-diskprojekter
Titler
Menuer
Skabelon
Gendan projekt
Denne mappe bruges både til projektpakker, der er udpakket til yderligere arbejde og til projekter, der er importeret fra Studio til iPad.
Renderingsfiler
Denne mappe er til midlertidige filer, som produceres under rendering af komponenter, der kræver intensiv databehandling, som f.eks. videoeffekter.
Ændringerne gælder kun for filer, der oprettes efter din ændring af lagerplacering. Eksisterende filer forbliver på deres aktuelle placering.
Slet renderingsfiler: Du kan slette renderingsfiler for at spare plads uden at skulle bekymre dig om at miste data permanent. Filerne genskabes dog, næste gang dit projekt har brug for at blive renderet.