Grundlæggende trin for skabeloner
Nedenfor kan du se en grundlæggende fremgangsmåde til valg og udfyldelse af en skabelon. Se detaljer i afsnittet for hver type skabelon.
* Sådan bruger du en skabelon
1 I fanen Rediger skal du klikke på navigationslinjen til panelet Bibliotek og derefter vælge Montager og skabeloner.
2 Naviger til den kategori, du ønsker, og klik i Bibliotek på minivisningen for den skabelon, som du vil bruge.
Du kan få vist skabelonen i afspillerpanelet.
3 Træk din ønskede skabelon ind på tidslinjen.
4 For at føje medieindhold til skabelonen skal du gøre et af følgende:
Montage-skabeloner (Temaer) – dobbeltklik på skabelonen i tidslinjen for at åbne Montageeditoren.
Split Screen-skabeloner – højreklik, og vælg Åbn i Under-editor
Mine skabeloner – højreklik, og vælg Åbn i Under-editor
5 Tilføj, eller rediger det ønskede indhold, og klik på OK for at vende tilbage til programmets hovedvindue.