Disk Simulator (kendt Author-fane)
Klik på knappen Afspil nederst i afspilleren for at få vist en forhåndsvisning af dit projekt, når menuerne er konfigureret. Dette aktiverer vinduet Disksimulator.
Når der vises en forhåndsvisning af en menu fra dit projekts menulinje i diskeditorens afspiller, kan du teste dit projekt i disksimulatoren ved at klikke på en knap nederst i midten.
Hvis dit projekt er opbygget korrekt, åbner simulatoren en hovedmenu med links til "Afspil film" og "Scenevalg", som seeren kan vælge.
For at navigere fra link til link i forhåndsvisningen skal du bruge knapperne til dvd-navigation nederst til højre eller klikke på linkene direkte i forhåndsvisningen.
Tag dig tid til at efterprøve alle de kapitel- og menulinks, som din produktion indeholder. Du bør tjekke alle brugerinteraktioner. Fejl er frustrerende for seeren og lette at undgå.
I disksimulatoren kan du bruge et sæt kontrolknapper mage til dem, du finder på en dvd-fjernbetjening. Du kan finindstille og gennemteste menuernes interaktioner og afspilning, før du brænder projektet på en disk.
Når du er tilfreds med projektet, kan du eksportere det som en filmfil, gemme det i en diskbilledefil eller brænde det på en disk. Se Eksportøren for at få flere oplysninger.