Editor-panelet
Du kan få adgang til panelet Editor via fanen Rediger, og det deler plads med panelet Bibliotek.
Panelet Editor giver dig global styring og keyframes-styring over egenskaberne for det valgte medie eller materiale på tidslinjen.
I tidslinjen skal du vælge den mediefil, du vil arbejde med, og derefter kan du åbne den i panelet Editor for at se egenskaberne eller andre indstillinger.
Hvis du f.eks. vælger et klip, hvor der er anvendt en effekt på tidslinjen, kan du se egenskaberne for klippet.
Egenskaber er den aktive sektion for det valgte medie på tidslinjen.
Du kan se indstillingerne for den anvendte effekt på klippet ved at klikke på Effekt i toppen af panelet Editor.
Du kan ikke alene redigere alle effekter eller korrektioner anvendt på klippet, du kan også tilføje en effekt eller lave en korrektion på det valgte klip inde fra panelet Editor.
Effekter er den aktive sektion for det valgte indhold på tidslinjen. Keyframeområdet vises til højre med en tidslinjemarkør. Der anvendes ingen keyframes i dette eksempel, så området er tomt. Når der ikke er nogen keyframes, gælder eventuelle ændringer af egenskaberne til venstre for hele klippet.
Du kan anvende konsistente indstillinger på hele det valgte medie eller indhold ved at justere indstillingerne (ingen aktive keyframes).