Fanen Import
Import er et forberedende trin. Det indeholder procedurer som "optagelse" af video fra dit videokamera, indlæsning af billeder fra et digitalt kamera og kopiering af mediefiler fra et netværkssted til din lokale harddisk.
Importøren i Pinnacle Studio giver dig værktøjer til disse opgaver, en Snapshot-funktion til at hente rammer fra videofiler og et værktøj til at standse bevægelsen, som du kan bruge til at opbygge videoen med ramme for ramme.. Se Importøren for detaljer.
Importkommandoer i filmenuen: Ved at vælge Import i filmenuen, får du samme effekt, som når du klikker på fanen Import: Det åbner importøren. Menuen giver dig også andre importrelaterede muligheder. Hver af disse åbner en Windows-fildialogboks, der gør det muligt at importere filer fra en harddisk eller andre lokale lagerenheder.
Med Importer tidligere Pinnacle Studio-projekter kan du indlæse filmprojekter, der er oprettet med tidligere versioner af Studio.
Med Importer Studio til iPad App-projekter kan du hente projekter, som er eksporteret fra Studios tilbehørsapp til iPad.

Importøren i Studio