Biblioteksbrowseren
I dette område viser biblioteket sine mediefiler – de videoer, billeder, lydfiler, projekter, samlinger og det indhold, som du kan bruge i dine film- og diskprojekter. Elementerne vises enten som en liste af tekstbilleder eller som et mønster af ikoner. Visuelle mediefiltyper har minivisninger. Andre typer har grafiske symboler.
Biblioteket ville ikke være til megen hjælp, hvis browseren viste alle mediefiler på én gang. Den har derfor adskillige funktioner, som hjælper dig med at udelukke elementer, der ikke er relevante for dit formål. Se "Vælg, hvad der skal vises" nedenfor for detaljer.
Kontrol af browservisningen
En gruppe funktioner i bibliotekets sidefodslinje indeholder generelle funktioner til at administrere måden, hvorpå mediefilerne vises i browseren.
Knappen Se scener aktiverer en tilstand, hvor browseren viser et separat ikon eller en tekstfortegnelse for hver scene i videofilen. (En scene er i bredeste forstand blot en hvilken som helst del af en videofil, som forklaret i Genkend videoscener).
Du finder flere oplysninger om videoscener i biblioteket under Genkendelse af videoscener.
Knappen minivisning viser mediefilerne som miniaturebilleder i stedet for tekstlinjer. En pop up-tjekliste, der er tilknyttet knappen, gør det muligt at vælge, hvilke instruktioner og funktioner der skal vises ved siden af minivisningerne i browseren.
Knappen Detaljeret visning viser den alternative visningstilstand, hvor hver enkelt mediefil vises som en tekstoversigt. Pop up-tjeklisten med denne knap vælger, hvilke tekstfelter der vises.
Zoom-skyderen gør det muligt at forstørre minivisningerne, så du bedre kan se dem, eller rykke bagud for at kunne se mere. Skyderen findes altid yderst til højre i statuslinjen.