Menueditoren (kendt Author-fane)
De fleste af menueditorens funktioner og anvendelser er de samme som i titeleditoren (se Titler). Dette afsnit fokuserer på de funktioner, der vedrører menueditoren.
* Start af editoren
For at åbne en menu i menueditoren skal du enten klikke på knappen Rediger, når der vises en forhåndsvisning af menuen i afspilleren, eller dobbeltklikke på den i menulisten.
Når menueditoren åbnes, er der ligesom i titeleditoren en markeret tekstlinje. For at redigere den skal du bare begynde at skrive. For at begynde at redigere en anden linje, skal du klikke inde i dens tekstfelt og markere de tegn, du vil ændre. For at afslutte tekstredigering skal du klikke på et tomt område uden for vinduet.
* Knapskifte
En funktion, som adskiller menueditoren fra titeleditoren, er Knapskifte, som også findes i diskeditoren. I begge tilfælde findes den på højre side af værktøjslinjen lige over tidslinjen. Klik på højre- og venstrepilene i funktionen for at rulle igennem de aktive knapper i menuen og gøre én tilgængelig for redigering.
Bemærk: Hvis du kun ønsker at redigere tekst for knapperne i menuen, behøver du slet ikke at skifte til menueditoren. I stedet for kan du redigere knapnavnet direkte i kontrolmenuen Knapskifte i diskeditoren.