Mappetræet
Hele bibliotekets register over råmateriale er ordnet i et mappetræ, hvis struktur og generelle anvendelse kendes fra filsystemer, som f.eks. Windows Stifinder. Når du vælger en placering i mappetræet, vises mappens navn i billedteksten på den aktive placeringsfane, og dens indhold vises i browseren ved siden af.

I panelet Bibliotek kan du holde markøren over navigationslinjen (til venstre), hvilket åbner listen over kategorier i et mappetræ.