Titler og stereoskopisk 3D
Hvis du arbejder på et stereoskopisk 3D-projekt, behøver du ikke nøjes med en 2D-titel. Biblioteket indeholder mange titler, der klassificeres som 3D, men alle tekster kan bruge stereoskopisk tekst.
Du kan gøre en 2D-titel stereoskopisk ved at vælge et tekstlag, markere afkrydsningsfeltet Stereoskopisk på undermenuen Stereoskopiske indstillinger. Herefter bliver indstillingen Tekstdybde tilgængelig, og her kan du ændre den tilsyneladende distance mellem teksten og seeren. Hvis du gemmer titlen i en overvågningsmappe, viser dens minivisning i biblioteket 3D-indikatoren.
En stereoskopisk titel, som er blevet åbnet i biblioteket eller på 3D-tidslinjen, giver en stereoskopisk forhåndsvisning. En stereoskopisk titel på en 2D-tidslinje forhåndsvises kun i 2D. Tidslinjens indstillinger skal ændres til 3D, før der kan foretages stereoskopisk afspilning.
Tekstdybde: Hvis du vil ændre tekstens lag (dvs. den tilsyneladende afstand fra seeren), skal du vælge laget og åbne undermenuen Stereoskopiske indstillinger. Sørg for, at der er et orange flueben i afkrydsningsfeltet Stereoskopisk. Når du øger værdien på skyderen Tekstdybde, trækkes teksten længere væk fra synsfeltet. Hvis værdien mindskes, kommer teksten tættere på.
Mens du justerer tekstens dybde, skal du muligvis også justere skriftstørrelsen. Hvis du rykker teksten væk, risikerer du, at den bliver ulæselig, mens den kan blive for stor til rammen, hvis du rykker den tættere på.