Brug af Smart Proxy til en hurtigere og mere glat redigeringsoplevelse
Hovedformålet med Smart Proxy er at give en mere flydende redigering og forhåndsvisningsoplevelse, når du arbejder med store videofiler med høj opløsning.
Smart Proxy opretter arbejdskopier i lav opløsning af større kildefiler. Disse mindre filer kaldes "proxy"-filer. Brugen af proxyfiler gør redigeringen af højopløsningsprojekter hurtigere (f.eks. projekter med HDV- og AVCHD-kildefiler).
Proxyfiler er i højere grad kildeafhængige end projektafhængige. Proxyfiler kan med andre ord deles mellem forskellige projekter.
Når du renderer et videoprojekt, benyttes de originale videokildefiler i høj kvalitet.
Du kan bruge Smart Proxy Manager til at aktivere eller deaktivere Smart Proxy, ændre standardopløsningsgrænsen, som aktiverer Smart Proxy, og åbne Smart Proxy File Manager og Smart Proxy Queue Manager for at håndtere eksisterende og fremtidige proxyfiler.
* Aktivering eller deaktivering af Smart Proxy
Klik på knappen Indstillinger > Smart Proxy Manager > Aktivér Smart Proxy.
Bemærk: Funktionen Smart Proxy aktiveres som standard, hvis computeren kan understøtte funktionen.
* Angivelse af opløsningsgrænse og placering af Smart Proxy-filer
1 Vælg Indstillinger > Smart Proxy Manager > Indstillinger.
2 Angiv en opløsningsgrænse for oprettelse af proxyfiler i dialogboksen Smart Proxy, og vælg en proxymappe.
* Håndtering af proxyfiler
1 Vælg Indstillinger > Smart Proxy Manager, og vælg én af følgende indstillinger:
Smart Proxy File Manager – Viser kilde- og proxyfilerne. Du kan bruge denne funktion til at slette proxyfiler, som du ikke længere har brug for.
Smart Proxy Queue Manager – Viser kildefiler, som der vil blive genereret proxyfiler for (i overensstemmelse med de aktuelle indstillinger)