Optagelse af skærmen
Før du foretager den faktiske optagelse af skærmen, skal du sørge for først at konfigurere videoindstillingerne.
* Konfiguration af video
1 Angiv følgende oplysninger under Indstillinger:
Projektnavn – Indtast et navn for projektet. Dette vil blive brugt i videofilnavnene.
Gem til – Her angives den destination, hvor du ønsker at gemme videofilen.
Bemærk: Skærmoptagelser gemmes som standard i mappen Dokumenter (...Dokumenter/Pinnacle Studio Screen Capture/23.0). Klik på for at tilføje en ny mappe og ændre den destination, hvor filen gemmes.
Gem som – Markér afkrydsningsfeltet Videofiler, Pinnacle Studio-projekt eller begge.
* Optagelse af skærmen
1 I kildevinduet skal du vælge de ønskede indstillinger under fanen Indstillinger.
2 I vinduet Indstillinger skal du klikke på Start/genoptag optagelse for at starte skærmoptagelsen.
Alle aktiviteter i det angivne optagelsesområde optages. Skærmoptagelsen starter efter nedtællingen.
Bemærk: Du kan trykke på F10 for at stoppe og F11 for at sætte skærmoptagelsen på pause eller genoptage den.
3 I vinduet Indstillinger skal du klikke på Stop optagelse for at afslutte skærmoptagelsen.
Bemærk: Bemærk: Skærmoptagelsen føjes til den brugerdefinerede mappe, du har angivet, og du kan føje den til Pinnacle Studio-biblioteket.