Gemensamma kontroller
Vissa kontroller finns tillgängliga oavsett installationsmetod:
Knappen ”Ändra installationsmapp” låter dig ange vilken mapp som innehåller de installationsfiler du vill att Installationshanteraren skall arbeta med. Denna behöver du bara använda om du har flyttat installationsfilerna sedan dessa användes första gången. Knappen öppnar upp Utforskaren, där du kan hänvisa Installationshanteraren till den nya platsen för filerna.
Länkarna under Lär Dig Mer under installationen ger dig information om i princip allt som berör Studio.