Äldre alternativ
Sidan Äldre alternativ omfattar Bevakade mappar och äldre inställningar i läget Skapa.
* Bevakade mappar
Bevakade mappar är mappar på en hårddisk eller annat lagringsmedium som bevakas av Pinnacle Studio. När innehållet i de bevakade mapparna ändras uppdateras Biblioteket automatiskt.
När du använder bevakade mappar läggs grenen Biblioteksmedia till i tillgångarna i Biblioteket. Du ser även grenen Biblioteksmedia om Pinnacle Studio upptäcker ett bibliotek från en tidigare version av Pinnacle Studio (du måste aktivera bevakade mappar om du vill att tillgångar ska läggas till i grenen automatiskt).
Du kan skapa så många bevakade mappar du vill och ställa in dem för att bevaka bara en typ av media (video, bilder eller ljud) istället för alla tre, vilket är standard.
För att utse en mapp i din dator till bevakad mapp klickar du på Aktivera, och sedan på knappen Lägg till mapp under listan för bevakade mappar. Navigera till mappen du vill lägga till. För att avbryta bevakningen av en mapp väljer du mappen i listan och trycker på knappen Ta bort mapp.
Välj Använd för att få Biblioteket att uppdatera sin katalog efter att du ändrat de bevakade mapparna.
* Äldre inställningar i läget Skapa
Du kan aktivera eller deaktivera fliken äldre Skapa DVD för Pinnacle Studio. Under fliken Skapa DVD hittar du funktioner för arbetet med att skapa skivor och du har tillgång till innehåll i Bibliotek Diskmenyer. Klicka på Aktivera-knappen för att återställa fliken Skapa DVD tab.